Coco Hotel – Et bæredygtigt hotel

By 09/07/2019Artikler

I efteråret 2019 slår Cofoco dørene op for deres nyeste skud på stammen – Coco Hotel. Et nutidigt boutiquehotel hvor bæredygtighed er prioriteret både i renoveringsprocessen og den kommende daglige drift.

Copenhagen Crown, som hotellet på Vesterbrogade har heddet indtil nu, har siden overtagelsen i marts 2019 gennemgået en større renovering og står nu snart klar med 90 smukke nyrenoverede værelser individuelt indrettet med et fransk og feminint udtryk.

"Ligesom med vores restauranter, har vi ønsket at skabe et personligt hotel, som var ægte og sjovt, med andre ord, alt det et kædehotel ikke er. Vi har indrettet værelserne forskelligt hver især. Det gør det en del mere kompliceret som indretningsopgave, men vi mener det er vigtigt for den bedste oplevelse som gæst og vi har samtidig teamet op med dygtige folk til at hjælpe med netop indretningen siger Cofoco direktør, Christian Lytje.

Coco Hotel bliver et bæredygtigt hotel. Noget der går godt i spænd med Cofocos udvidet fokus på og arbejde med samfundsansvar. Det gælder både investeringen i solenergi, samarbejdet med Carbon Free Dining, forebyggelsen af madspild samt deres arbejde i REGA. Hotellets nye cafe vil servere økologiske produkter, håndklæder og sengetøj er af økologisk bomuld og hele renoveringen er klaret med energi- og vandbesparende løsninger. Lige som Cofocos restauranter vil hotellet ligeledes bliver dækket af energi fra deres egen solcelleanlæg i Nees i Nordvestjylland (Læs mere om projektet).

Imens renoveringen af det gamle hotel færdiggøres, kan gæster indtil da hele dagen nyde Cafe Coco i stueetagen på hotellet.