REGA Nyheder

Bliv opdateret på alt nyt fra REGA - fra nyheder og gode historier, nye medlemmer og samarbejdspartnere
samt initiativer og projekter mod en mere bæredygtig branche.

Artikler
06/12/2019

REGA starter samarbejde om bæredygtigt fødevareindkøb

REGA-sekretariatet har igangsat et nyt samarbejde der har til formål at fremme indkøb af bæredygtige fødevarer. Målet er helt konkret…
Artikler
04/11/2019

Tag ansvar når uheldet er ude

Førstehjælp kan være svært. Selvom mange har stiftet bekendtskab med det, kan det være vanskeligt at huske, hvad man skal…
Artikler
01/10/2019

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger

Det er ikke alle bæredygtighedsudfordringer, man kan eller skal løse selv. Derfor er REGA, DRC, Global Compact Network Denmark og…
Artikler
09/07/2019

Coco Hotel – Et bæredygtigt hotel

I efteråret 2019 slår Cofoco dørene op for deres nyeste skud på stammen – Coco Hotel. Et nutidigt boutiquehotel hvor…
Artikler
15/05/2019

Diversitet på toiletterne hos Pluto

Ikke at blive udsat for diskrimination er en menneskeret. Men behøver det at være så komplekst, som det umiddelbart kan…
Artikler
09/04/2019

Donér din gamle køkkenkniv

Har du knive i dit køkken, som du aldrig bruger? Så kan du nu donere dem til en velgørende sag…
Artikler
26/03/2019

Restaurant Evald deler sit vand

I Danmark er vi privilegeret – også når det kommer til rent drikkevand, som for mange danskere er en selvfølgelighed…
Artikler
05/02/2019

Overskudsmad til socialt udsatte

Madklubbens grønne konceptrestaurant FOOD CLUB har etableret et samarbejde med takeaway-portalen Just Eat om at levere overskydende mad til Kirkens…
Artikler
31/01/2019

Drømmen om en CO2-neutral drift

For Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller er målet klart; han vil gøre alle sine restauranter og hele ølproduktionen CO2-neutral. Mikkeller…
Artikler
24/01/2019

Verdensmål i Værdikæden

Pressemeddelelse, København, 20. december 2018  Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er…
Artikler
14/01/2019

Cofoco planter 35.000 træer

Årets salg af jule- og nytårscatering hos Cofoco resulterede i 35.000 solgte menuer og lige så mange nyplantede frugttræer. Et…
Artikler
02/12/2018

REGA & Menneskerettigheder

Den 10. december 1948 blev FN’s Verdenserklæring for Menneskerettigheder vedtaget. Det er i år 70 år siden, at erklæringen med sine 33 artikler fremlagde…
Artikler
08/11/2018

Fritidsjob i restaurationsbranchen

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN.  REGA og foreningen FISKEN ønsker at fremhæve vigtigheden af fritidsjob for…
Artikler
25/10/2018

Fra kaffegrums til svampe på pizza

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee. Hos…
Artikler
12/10/2018

Bæredygtige – hvor det er muligt

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop…
Artikler
05/10/2018

Økologi på menuen

"Morgendagens gæster vil have guld og grønne skove" og derfor inviterer Økologisk Landsforening til brancheformiddag på BÆST En håndfuld af branchens…
Artikler
24/08/2018

Udsatte unge skal have chancen i branchen

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid…
Artikler
16/08/2018

Cofoco omstiller til grøn energi

I 2018 er en stor drøm gået i opfyldelse for restaurantkæden Cofoco. Deres nye store investering, en solcellepark, står færdig. Den ni fodboldbaner store solcellepark skal gøre restaurationskæden CO2-neutral.   I samarbejde med Better Energy…
Artikler
16/08/2018

Bonden bestemmer menuen

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det…
Artikler
20/06/2018

En ny generation af medarbejdere

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young…
Artikler
14/06/2018

Se billederne fra REGAs lancering

Den 30. maj lancerede vi REGA - Restauratørernes Garantiordning i FN-byen, og samlede for første gang de 14 REGA-virksomheder, deres…
Artikler
23/05/2018

Madklubben er færdig med flaskevand

Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand…
Artikler
22/05/2018

Fra buffet til bord

Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten…

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.