REGA Nyheder

Bliv opdateret på alt nyt fra REGA - fra nyheder og gode historier, nye medlemmer og samarbejdspartnere
samt initiativer og projekter mod en mere bæredygtig branche.

Artikler

Coco Hotel – Et bæredygtigt hotel

I efteråret 2019 slår Cofoco dørene op for deres nyeste skud på stammen – Coco Hotel. Et nutidigt boutiquehotel hvor…
Artikler

REGA på Folkemødet

Hvem: Paneldebat v. REGA, Restauratørernes Garantiordning under Danmarks Restauranter og Cafeer. Hvor: fredag den 14. juni kl. 17.30-18.30 på Kampeløkke…
Artikler

Diversitet på toiletterne hos Pluto

Ikke at blive udsat for diskrimination er en menneskeret. Men behøver det at være så komplekst, som det umiddelbart kan…
Artikler

Donér din gamle køkkenkniv

Har du knive i dit køkken, som du aldrig bruger? Så kan du nu donere dem til en velgørende sag…
Artikler

Restaurant Evald deler sit vand

I Danmark er vi privilegeret – også når det kommer til rent drikkevand, som for mange danskere er en selvfølgelighed…
Artikler

Overskudsmad til socialt udsatte

Madklubbens grønne konceptrestaurant FOOD CLUB har etableret et samarbejde med takeaway-portalen Just Eat om at levere overskydende mad til Kirkens…
Artikler

Drømmen om en CO2-neutral drift

For Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller er målet klart; han vil gøre alle sine restauranter og hele ølproduktionen CO2-neutral. Mikkeller…
Artikler

Verdensmål i Værdikæden

Pressemeddelelse, København, 20. december 2018  Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er…
Artikler

Cofoco planter 35.000 træer

Årets salg af jule- og nytårscatering hos Cofoco resulterede i 35.000 solgte menuer og lige så mange nyplantede frugttræer. Et…
Artikler

Fritidsjob i restaurationsbranchen

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN.  REGA og foreningen FISKEN ønsker at fremhæve vigtigheden af fritidsjob for…
Artikler

Fra kaffegrums til svampe på pizza

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee. Hos…
Artikler

Bæredygtige – hvor det er muligt

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop…
Artikler

Økologi på menuen

"Morgendagens gæster vil have guld og grønne skove" og derfor inviterer Økologisk Landsforening til brancheformiddag på BÆST En håndfuld af branchens…
Artikler

Bæredygtighed i børnehøjde

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev…
Artikler

Udsatte unge skal have chancen i branchen

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid…
Artikler

Cofoco omstiller til grøn energi

I 2018 er en stor drøm gået i opfyldelse for restaurantkæden Cofoco. Deres nye store investering, en solcellepark, står færdig. Den ni fodboldbaner store solcellepark skal gøre restaurationskæden CO2-neutral.   I samarbejde med Better Energy…
Artikler

Bonden bestemmer menuen

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det…
Artikler

En ny generation af medarbejdere

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young…
Artikler

Se billederne fra REGAs lancering

Den 30. maj lancerede vi REGA - Restauratørernes Garantiordning i FN-byen, og samlede for første gang de 14 REGA-virksomheder, deres…
Artikler

Madklubben er færdig med flaskevand

Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand…
Artikler

Fra buffet til bord

Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten…

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.