Old Irish Pub

The Old Irish Pub er your home away from home.

Den allerførste Old Irish Pub åbnede sine døre i 2013, og siden er det gået stærkt. De erfarne iværksættere, tvillingebrødrene Peder og Kristian Blak, har skabt et indbydende etablissement, hvor de selv - i slutningen af 30'erne - gerne vil nyde en hyggelig og afslappet øl i selskab med gode venner. Da den første pub åbnede, var interessen så overvældende, at selv stifterne blev overraskede. Konklusionen blev, at mange mennesker søgte efter nøjagtig dét koncept: Noget mere end et hyggeligt værtshus og mindre end en euforisk natklub - en pubclub for det voksne publikum.

I dag er The Old Irish Pub Nordens største kæde af pubber, og mange flere er på vej. Hver eneste pub er bygget af det samme team på den samme måde med det samme materiale. Kvaliteten, stemningen og omgivelserne er den samme, uanset hvor i verden du besøger The Old Irish Pub.

I dag er The Old Irish Pub et velkendt brand, og vi sætter en ære i at hæve baren og levere en ordentlig og professionel oplevelse – både for gæster og medarbejdere. Med størrelse følger ansvar og derfor har vi valgt at være en del af REGA, hvor vi kan bidrage med et større fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og medmenneskelighed. For os er det helt naturligt at engagere os og gå forrest sammen med andre inspirerende medlemmer af branchen.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside