Global Compact Network Denmark

REGA har et samarbejde med Global Compact Network Denmark, som bidrager med en stærk CSR-faglighed, rådgivning til REGA-medlemmerne og et solidt netværk. Gennem samarbejdet bliver REGA-virksomhederne placeret helt i top blandt de største danske og internationale virksomheder.  Gennem partnerskabsaftalen tilslutter REGA’s medlemsvirksomheder sig Global Compact, som i samarbejde med REGA ønsker følgende:

  • at vidensopbygge og øge medlemsvirksomhedernes forståelse for de 10 principper og verdensmålene
  • at give dem indblik i, hvordan de 10 principper og verdensmålene anvendes i de enkelte virksomheder.

Disse tiltag skal være med til at imødekomme branchens udfordringer inden for social ansvarlighed og bæredygtighed på sigt. REGA-medlemmerne tilbydes målrettet viden og træning i de 10 principper og verdensmålene i form af to workshops, der afholdes i løbet af 2018 og 2019.

Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder, som er en del af FN’s globale initiativ for bæredygtig forretning, Global Compact. Med afsæt i Global Compacts 10 principper og FN’s Verdensmål arbejder netværket for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med social ansvarlighed og bæredygtighed, som vil skabe værdi for både forretningen og samfundet.

Besøg vores hjemmesideTilbage til oversigten

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.