Action-cards®

Action-cards® er et sæt fysiske opslagskort til sikker førstehjælp, udviklet af Copenhagen Risk & Safety Group.

Med Action-cards® i hånden får man et nemt overblik og helt konkrete guidelines til, hvordan man yder førstehjælp i kritiske situationer, der kan opstå for ansatte og gæster i en restaurant. Action-cards®s er desuden forsynet med en QR-kode, som gør det nemt at registrere et uheld. Når den scannes, bliver oplysningerne på kortet samlet i en database. Den indsamlede data kan bidrage til bedre førstehjælpe og kan på sigt forebygge kritiske situationer.

Action-cards®samarbejder med REGA om at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Som medlem af REGA, kan du få rabat på dine Action-cards® samt kursus i, hvordan man bruger Action-cards® til sikker førstehjælp på restauranter og cafeer.

REGA-historier

Læs "Tag ansvar når uheldet er ude"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.