Cofoco

Cofoco blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke skal være dyrt. Vi ville skabe restauranter, som gav mulighed for at spise ude ofte og præsentere nye køkkener, som kunne byde københavnere nye oplevelser.

Alle fortjener et godt måltid. Et måltid skabt af den stemning der omgiver dig, de mennesker der samles om bordet, de minder der skabes og ikke mindst at den mad, du nyder. Skabt med respekt for dig og råvarerne, fordret af en nysgerrighed og kærlighed til det gode måltid.

Det stiller også krav, fra råvaren vi laver til oplevelsen vi skaber, men også som helhed. Vi søger altid mod at gå forrest i at løfte niveauet for vores branche, gøre bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi til en selvfølge. Vi vil blive ved med at fornye restaurantscenen og os selv, så vi kan blive ved med at præsentere nye oplevelser for København.

Vi lever i en tid med store klimaudfordringer. Vi mener, at vi alle har et ansvar for at ændre denne udvikling, og at vi alle skal bidrage til en bæredygtig løsning. Derfor arbejder vi i Cofoco ud fra specifikke områder, hvor vi med større og mindre tiltag søger at sikre forandringer, der kommer alle til gode.

Hos Cofoco er vi rigtig glade for at være en del af REGA, og håber mange flere restauratører vil tilslutte sig initiativet, så vi i fællesskab kan løfte branchen op på et niveau, som ikke bare i Danmark men i hele verden, kan være en aspiration for andre.

REGA-historier
Læs "Coco Hotel - et bæredygtigt hotel"
Læs "Cofoco planter 35.000 træer"
Læs "Cofoco omstiller til grøn energi"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

EVALD – BRASSERIE & CAFÉ

Evald åbnede den 18. juli 2003 på Papirfabrikken i Silkeborg. Evald er opkaldt efter ejernes farfar, som var en højt respekteret mand i Silkeborg, der udviste næstekærlighed i sådan en grad, at det skulle hyldes.

Evald er inspireret af den franske brasserie og café kultur. Med placeringen på Papirfabrikken i centrum af Silkeborg med Remstrup Å løbende i forhaven og masser af mennesker på gaden, føles det nærmest som at sidde på en travl sidegade i Paris.

Stemningen på Evald er noget helt særligt, ligesom ejernes farfar ville have ønsket det; afslappet, hyggelig og med plads til at få stillet den lille eller store sult og tørst.

Det betyder noget for os, at den mad vi serverer, er lavet fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører og producenter - på den måde er vi også med til at sikre lokale og danske arbejdspladser.

Vi blev medlem af REGA, fordi vi ønskede at blive endnu bedre. Vi har et stort fokus på bæredygtighed, udvikling og samfundsansvar i vores hverdag.

Samarbejdet med REGA er en lang rejse, hvor vi sammen med andre restauratører fra hele landet og REGA udvikler os i en bæredygtig og samfundsansvarlig retning. Sammen bliver vi bedre til at stille krav til leverandører og producenter, får større fokus på bæredygtighed, antikorruption og menneskerettigheder.

Det er store ord for en lille virksomhed i Silkeborg, men det er sådan vi gerne vil arbejde.

REGA-historier

Læs "Restaurant Evald deler sit vand"
Læs "Fra buffet til bord"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside