Cofoco

Cofoco blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke skal være dyrt. Vi ville skabe restauranter, som gav mulighed for at spise ude ofte og præsentere nye køkkener, som kunne byde københavnere nye oplevelser.

Alle fortjener et godt måltid. Et måltid skabt af den stemning der omgiver dig, de mennesker der samles om bordet, de minder der skabes og ikke mindst at den mad, du nyder. Skabt med respekt for dig og råvarerne, fordret af en nysgerrighed og kærlighed til det gode måltid.

Det stiller også krav, fra råvaren vi laver til oplevelsen vi skaber, men også som helhed. Vi søger altid mod at gå forrest i at løfte niveauet for vores branche, gøre bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi til en selvfølge. Vi vil blive ved med at fornye restaurantscenen og os selv, så vi kan blive ved med at præsentere nye oplevelser for København.

Vi lever i en tid med store klimaudfordringer. Vi mener, at vi alle har et ansvar for at ændre denne udvikling, og at vi alle skal bidrage til en bæredygtig løsning. Derfor arbejder vi i Cofoco ud fra specifikke områder, hvor vi med større og mindre tiltag søger at sikre forandringer, der kommer alle til gode.

Hos Cofoco er vi rigtig glade for at være en del af REGA, og håber mange flere restauratører vil tilslutte sig initiativet, så vi i fællesskab kan løfte branchen op på et niveau, som ikke bare i Danmark men i hele verden, kan være en aspiration for andre.

REGA-historier
Læs "Coco Hotel - et bæredygtigt hotel"
Læs "Cofoco planter 35.000 træer"
Læs "Cofoco omstiller til grøn energi"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside