Wedo

Hos Wedo sælger vi salater, men vi sælger også ordentlighed. Det skal forstås på den måde, at hele processen fra salaten bliver plantet til den ender på tallerkenen er foregået ordentlig.

Vi er ikke hellige. Alt hos Wedo er ikke økologisk, alt hos Wedo er ikke lokalt og alt hos Wedo er ikke ernæringsmæssigt korrekt. Men vi har en holdning til hver eneste ingrediens, og vi arbejder hele tiden på at forbedre og skabe nye samarbejder med leverandører, som også har en holdning til deres produkt.

Wedo skal også være et ordentligt sted at arbejde, hvor man bliver behandlet med respekt. Det betyder ikke noget, om du arbejder 37 timer om ugen eller fem timer om ugen. Du skal, som medarbejder, altid have en god fornemmelse i maven både på vej til og på vej hjem fra arbejde. Og man skal være stolt af at arbejde for en virksomhed, der tager stilling til sin omverden og vægter bæredygtighed højere end indtjening. Derfor giver det mening for os at være en del af REGA. Det kan kun gøre os endnu mere bevidste om det samfund og den verden, vi er en del af.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.