Swedbank Pay - en erfaren ny aktør

Swedbank Pay er en af Europas største indløser af VISA og MasterCard, og tilbyder meget attraktive vilkår til dig, der driver en restaurant, bar eller café.

 

Swedbank Pay har komplette løsninger til at modtage betaling fra dine kunder, og hjælper dig med din betalingsløsning, uanset om du har en fysisk butik, en webshop eller begge dele.

 

Swedbank er en af de største banker i Norden samt i de baltiske lande. Som en ledende bank er vi en betydningsfuld del af det finansielle kredsløb, og vi spiller en vigtig rolle i de lokalsamfund vi opererer i.

Vores stærke sociale engagement er en del af vores arv, som har rødder i de svenske sparbanker.

Vores strategi bygger på at integrere samfundsansvar og bæredygtighed i vores processer, og i alt vores arbejde tager vi hensyn til økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter, og vi integrerer spørgsmål som menneskerettigheder, miljø og anti-korruption i forretningsbeslutninger.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.