Branchemøde: Chikane og krænkende adfærd i restaurationsbranchen

By 05/11/2020Artikler

I REGA arbejder vi for en fremtidig restaurationsbranche fri for chikane og krænkende adfærd. Det er en del af restauratørernes arbejde med samfundsansvar og forpligtelsen til at respektere menneskerettighederne.

Som en del af arbejdet med menneskerettigheder indgår arbejdet mod diskrimination, hvor REGA-virksomhederne også har fokus på at forebygge og håndtere chikane og krænkende adfærd. Det overordnede budskab er #SigDetHøjt og opfordrer alle restauratører til at initiere en åben dialog med sine medarbejdere om deres adfærd i forhold til kollegaer og gæster.

Hvad enten man selv har oplevet krænkelsen, er blevet beskyldt for at krænke andre, eller blot har været vidne til en krænkelse, er dét at sætte ord på sine oplevelser første skridt på vejen til at håndtere hændelser og fremadrettet skabe et godt og inkluderende arbejdsmiljø.

Onsdag den 24. februar fra kl. 13-15 inviterer vi alle restauratører til en fælles drøftelse på tværs af branchen om en skærpet indsats på dette område. Kun sammen kan vi ændre kulturen.

Som REGA-virksomhed kan du læse REGA’s vejledning om chikane og krænkende adfærd ved at logge ind i dokumentbiblioteket HER. Har du endnu ikke modtaget et login kan du kontakte Anne-Sofie Guldager på asg@thehost.dk.

Se den fulde invitation og link til tilmelding nedenfor:

TILMELD DIG MØDET HER