Sovino

I dag hedder vi Sovino Brands, men det hele startede bare som Sovino. Navnet stammer fra dengang, vi ejede Sommersko, Victor og Nokken i Rungsted. To af stederne er for længst solgt fra, men navnet er så stor en del af os, at vi har beholdt det.

Vi er en multibrand restaurantkæde, hvor alle vores restauranter har deres eget liv og DNA. Alt fra high-end fine dining til flere eksperimentelle steder. Fra asiatisk til italiensk. Fra vild natklub til afslappede bistro.

Vi vokser konstant, og vores ambition er fortsat at være den førende leverandør af kvalitetsrestauranter i København. Hver dag byder vi vores gæster velkommen i 14 forskellige restauranter og en natklub, der alle er placeret i hjertet af København.

I forhold til vores medarbejdere vægter vi de sociale relationer højt, da vi mener at venner arbejder bedre sammen end kollegaer. Vi forsøger altid at skabe det bedste arbejdsmiljø, en dynamisk kultur, og masser af muligheder for den enkelte medarbejder. Vi elsker mennesker der vil være med til at præge kulturen gennem faglighed, godt humør og kreativitet.

Men det er ikke kun vores medarbejdere vi kærer os om. Vi ved godt at vi også har samfundsmæssigt ansvar, og for at starte et sted der giver stor mening for os, er vi med i REGA.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.