Söderberg & Partners – TimeGruppen

Vi er en del af Nordens største mæglerhus - Söderberg & Partners, der yder 100% uvildig og personlig rådgivning til virksomheder inden for forsikrings- og pensionsløsninger. Vi samarbejder tæt med TimeGruppen, der siden 1952 har ydet uvildig rådgivning inden for blandt andet revision, skat, moms og investering. Vi har derfor allerede mange kunder, der oplever faglig synergi og stordriftsfordele, da de har valgt vores uvildige rådgivning på tværs af TimeGruppens forretningsområder.

Vores forsikrings- og pensionsteam består af erfarne mæglere, der rådgiver både danske og internationale virksomheder. Vi samarbejder med alle danske forsikrings- og pensionsselskaber, hvilket sikrer, at vores løsning er skræddersyet til virksomhedens behov ud fra markedets bedste vilkår. Vores løsninger vælges altid på baggrund af tillid og tryghed fra start til slut i processen.

Söderberg & Partners – TimeGruppen er stolte over at være REGA-PARTNER, da vi støtter op om det stærke værdisæt, som REGA-initiativet er baseret på. Hos os har vi særligt fokus på at agere ansvarligt i forhold til vores kunderelationer, da vi gerne vil være en virksomhed, hvor relationer er skabt på baggrund af tillid og tryghed.

Vi håber, at vores samarbejde vil bidrage til endnu større fokus på vores fælles samfundsansvar.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.