REKOM

REKOM er Skandinaviens største nattelivskoncern. Koncernen blev etableret i 2007, og vi ejer og driver i dag 175 barer, bodegaer og natklubber fordelt rundt om i hele Danmark samt i Norge, Finland og UK – og vi har hele tiden flere på vej.

Vores steder spænder fra afterski- og cocktailbarer til festbodegaer og hippe natklubber, og der er tale om både enkeltstående koncepter med eget særpræg og populære kædekoncepter. Uanset koncept og stil har vi tænkt over hver eneste detalje for at skabe den perfekte stemning og unikke gæsteoplevelser – af den simple årsag, at vi vil være de bedste til det, vi gør.

I REKOM har vi fokus på udvikling og resultater, og vi har en klar ambition om hele tiden at være et skridt foran. Det gælder også, når det handler om ansvarlighed og bæredygtighed. Det er en kerneværdi for os, at vi skal passe på hinanden og på den verden vi lever i. Vi ser derfor et tiltag som REGA som en fantastisk mulighed for at sætte større fokus på samfundsansvar og inspirere andre til at følge i samme fodspor.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.