Madklubben

Hvis du ikke i forvejen kender til Madklubbens restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge. Måltiderne udenfor hjemmet kan, efter vores mening, sagtens nydes på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag, såvel som på en festlig lørdag aften. Et besøg på vores restauranter skal nemlig ikke være forbundet, med de store økonomiske udfordringer. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme vores mantra: ”Ærlighed smager bedst!”

Madklubben råder i dag over 16 restauranter fordelt i København og Aarhus, samt derudover en cocktailbar og Madklubbens selskabslokaler på Østerbro. Vi ønsker både at tilfredsstille vores gæster, tilbyde gode forhold for vores medarbejdere og håndtere vores betydning for turismen. Men vi ved også, at vi med vores plads i restaurationsbranchen såvel som på det danske arbejdsmarked er en del af noget større: Samfundet.

Vores ambitioner for at øge kvaliteten af vores arbejde og services er derfor ikke blot interne, men rækker videre ud, så Madklubben kan være med til at værne om hinanden såvel som den jordklode, der huser os alle. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Derfor er Madklubben en del af REGA.

REGA-historier

Læs "Overskudsmad til socialt udsatte"
Læs "Madklubben er færdig med flaskevand"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.