Global CSR

GLOBAL CSR er et konsulenthus med mere end 20 års erfaring indenfor samfundsansvar og med base i København, der er specialiseret i at udvikle bæredygtige løsninger for private virksomheder, offentlige institutioner og organisationer. GLOBAL CSR rådgiver REGA med vores første, pionerende industri-brede initiativ på samfundsansvar i overensstemmelse med den globale minimumsstandard for samfundsansvar, FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv og OECD’s retningslinjer  for multinationale virksomheder.

GLOBAL CSR assisterer REGA og vores medlemmer med implementering af den globale standard på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed, hele vejen fra politikerklæringer, gennem indvirkningsanalyser og til håndtering af samfundsansvar i virksomhedsrelationer. Sidst men ikke mindst assisterer de os også med at udvikle strategier for en bæredygtig udvikling af hele restaurationsbranchen.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.