Foreningen Fisken

Som tillæg til partnerskabsaftalen med Københavns Erhvervshus har REGA også indgået et partnerskab med foreningen FISKEN, som er et åbent og gratis tilbud for unge mellem 13-24 år. Foreningen har til formål at hjælpe alle unge med at få et godt og sundt ungdomsliv, med bl.a. hjælp til at komme ud på arbejdsmarkedet gennem forskellige tilbud.

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus og Danmarks Restauranter og Cafeer udvides med FISKENs målgrupper, som er kandidater mellem 15 og 18 år samt kandidater mellem 18 og 24, der søger job i restaurationsbranchen. Målgruppen indebærer både unge, der er jobparate og mere udsatte unge, som kan have brug for en større grad af støtte, som FISKEN kan tilbyde. REGA-virksomhederne eller Københavns Erhvervshus orienterer Foreningen FISKEN om ledige stillinger passende til ovenstående målgrupper, evt. via REGA-sekretariatet hos DRC.

Besøg vores hjemmesideTilbage til oversigten

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.