Få en årlig opgørelse over jeres CO2-aftryk 

Har I tænkt over, hvor stort et CO2 aftryk jeres virksomhed har? Det kan være svært at skabe overblik og finde hoved og hale i processen. Derfor har vi teamet up med SuFu, der har konsulenter, som sidder klar til at lede jer gennem processen og give gode råd og vejledning til, hvad netop jeres virksomhed har brug for ift. bæredygtighed og klimahandling. SuFu arbejder også lige nu på at udvikle en softwareløsning, der vil gøre det lettere for jer at skabe overblik i jeres arbejde med at reducere virksomhedens CO2 aftryk.

Vi har fået et særtilbud til REGA-virksomhederne, hvor I sparer op til 17% ift. normalprisen og både får flere restaurationer inkluderet samt mere databehandling for samme pris.

Som en del af samarbejdet får du en årlig opgørelse og rapport over din virksomheds CO2-aftryk - både direkte og indirekte emissioner (Scope 1, 2 og 3). Derudover får du kommunikationsmateriale, så du kan kommunikere dine præstationer og fremtidige planer både internt og eksternt. Der er to forskellige tilbud alt efter virksomhedstype.

Vil du have uddybet tilbuddene eller yderligere oplysninger, så kontakt SuFu (Tidligere Copenhagen Climate Consulting) på hello@sufu.co eller ring til deres relations manager Liam på +45 52 65 44 08. 

 

"REGA-KÆDER"

Hvis du har flere restaurationer, der har lignende (mere end 80% lighed) ordrelister, leverandører og ledelse. Kræver kun en kontaktperson.

  • Normalprisen er 30.000 kr. ex moms for 5 restaurationer, men som REGA-virksomhed koster det 25.000 kr. ex moms for 7 restaurationer.


"REGA-GRUPPER"

Du driver en eller flere forskellige restaurationer med forskellige forsyningskæder under en gruppe/ holdingselskab. Kræver flere kontaktpersoner.

  • Normalprisen er 30.000 kr. ex moms, men som REGA-virksomhed koster det 27.000 kr. for to forskellige restaurationer. Yderligere restaurationer i samme gruppe eller holdingselskab koster 15.500 ex moms.