Dansk Cater

Dansk Cater er gennem selskaberne AB Catering, BC Catering og inco Cash & Carry Danmarks førende foodservicegrossist. Vi sælger og distribuerer fødevarer og nonfood-artikler til landets professionelle køkkener og rådgiver Danmarks kokke om alt fra indkøb, gastronomiske tendenser og økonomi. Vores afdelinger henvender sig til alle former for køkkener fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kæder, kantiner, hoteller og restauranter.

Kernen i vores forretning er fødevarer og nonfood-varer af allerhøjeste kvalitet, som vi med specialbyggede lastbiler distribuerer eller tilbyder som cash & carry. Samtidig rådgiver vores +100 konsulenter hver dag vores kunder til at optimere deres forretninger og udnytte deres potentiale. Vi trives, når tingene lykkes for vores kunder.

Dansk Cater deler mange af de samme værdier som REGA, og vi håber med samarbejdet at kunne sætte yderligere fokus på områder som bæredygtig drift og socialt ansvar.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.