Tholstrup

Tholstrup er en familiejet virksomhed grundlagt i 1972 af Peter Tholstrup. Fælles for Tholstrups meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en dyb respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker. Vi vil bevare madkulturens traditioner og samtidig være åbne for kulturudvikling.

Det er en vigtig del af vores DNA at tage vores ansvar alvorligt. Det gælder både i forhold til den gode kvalitet, miljøet, den positive udvikling og ansvaret for andre mennesker.

Vores verden - den jord, vi går på, og de omgivelser, vi arbejder i, er vores ansvar. Vores produkter er derfor sunde, rene og fri for tilsætningsstoffer.

Vores køkkener arbejder ud fra en udførlig sæsonkalender, som sikrer en høj kvalitet af råvarer, støtter lokale producenter og reducerer transporttid og madspild. Med mellem 60 og 70 menuskift årligt sikrer vi, at vores menuer altid er tilpasset sæsonen.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Gennem uddannelse og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores medarbejderes fulde potentiale. Her skal være rart at være, og vi forventer, at alle udviser respekt over for hinanden - det gælder kollegaer såvel som gæster.

Derfor er vi med i REGA
Som medlem af REGA ønsker vi at øge fokus på bæredygtighed og samfundsansvar gennem hele værdikæden. Det gælder både vores egne restauranter, men også hos vores samarbejdspartnere, gæsterne, medarbejdere og kollegaer. Vi tror på fællesskabet, og at vi gennem samarbejde og videndeling med andre i branchen kan skabe større resultater. Det har altid været Tholstrups grundholdning at være en aktiv del af det danske samfund, og derfor glæder vi os til at gå forrest i kampen om mere bæredygtighed i restaurationsbranchen.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.