EVALD – BRASSERIE & CAFÉ

Evald åbnede den 18. juli 2003 på Papirfabrikken i Silkeborg. Evald er opkaldt efter ejernes farfar, som var en højt respekteret mand i Silkeborg, der udviste næstekærlighed i sådan en grad, at det skulle hyldes.

Evald er inspireret af den franske brasserie og café kultur. Med placeringen på Papirfabrikken i centrum af Silkeborg med Remstrup Å løbende i forhaven og masser af mennesker på gaden, føles det nærmest som at sidde på en travl sidegade i Paris.

Stemningen på Evald er noget helt særligt, ligesom ejernes farfar ville have ønsket det; afslappet, hyggelig og med plads til at få stillet den lille eller store sult og tørst.

Det betyder noget for os, at den mad vi serverer, er lavet fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører og producenter - på den måde er vi også med til at sikre lokale og danske arbejdspladser.

Vi blev medlem af REGA, fordi vi ønskede at blive endnu bedre. Vi har et stort fokus på bæredygtighed, udvikling og samfundsansvar i vores hverdag.

Samarbejdet med REGA er en lang rejse, hvor vi sammen med andre restauratører fra hele landet og REGA udvikler os i en bæredygtig og samfundsansvarlig retning. Sammen bliver vi bedre til at stille krav til leverandører og producenter, får større fokus på bæredygtighed, antikorruption og menneskerettigheder.

Det er store ord for en lille virksomhed i Silkeborg, men det er sådan vi gerne vil arbejde.

REGA-historier

Læs "Restaurant Evald deler sit vand"
Læs "Fra buffet til bord"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.