Madspild & Monopolet - restaurationsbranchen søger løsninger
Hvem: Paneldebat v. REGA, Restauratørernes Garantiordning under Danmarks Restauranter og Cafeer.
Hvor: fredag den 14. juni kl. 17.30-18.30 på Kampeløkke Havn i Turismeministeriet (E10).
Sammen med Danmarks Restauranter og Cafeer og Global Compact Network Denmark glæder vi os til at byde jer velkommen til paneldebatten "Madspild & Monopolet - restaurationsbranchen søger løsninger" på dette års Folkemøde.
Debatten sætter fokus på, hvordan vi kan mindske madspild i de danske restauranter og dermed skubbe i retningen af en mere ressourceeffektiv økonomi. Vi spørger ikke kun, hvordan restauratører bedst kan reducere deres madspild, men også hvordan leverandører af både fødevarer og tekniske løsninger kan hjælpe med at reducere madspild yderligere.
Debatten finder sted fredag d. 14. juni kl. 17.30-18.30 på Kampeløkke Havn i Turismeministeriet (E10).
Panelet består af:
- Ronny Saul - Ærlig mad - Herlig mad, Adm. Direktør, Jespers torvekøkken
- Jacob Niebuhr, Formand for DRC
- John Sørensen, Projektleder, DTU FoodTech
- Petra Kaukua, Stifter, GRIM
- Selina Juul, Stifter og Bestyrelsesformand, Stop Wasting Food movement (Stop Spild Af Mad)
- Maja Maria Nielsen, Salgs- og marketingskoordinator, OnlinePOS
Vi glæder os til at se dig!
Du kan orientere dig her.
Læs mere om programmet på Folkemødets hjemmeside her.
REGA - Restauratørernes Garantiordning
REGA er et branchefællesskab, der arbejder målrettet og ambitiøst med samfundsansvar. Det er et samarbejde mellem restauratører, der ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med samfundsansvar. Medlemmer af REGA er forpligtet til at arbejde med både den sociale, miljø- og klimamæssige og økonomiske bundlinje. I REGA arbejder vi strategisk med FN’s 17 verdensmål og tilstræber at finde de mest bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen.