Stop Spild Af Mad

Vi er Danmarks største bevægelse mod madspild. Stop Spild Af Mad er en non-profit, frivillig forbrugerbevægelse, som kæmper mod madspild og siden 2008 har medvirket til at bringe massivt fokus på madspild i Danmark samt opnået en lang række resultater i både Danmark og i samarbejde med Regeringen, EU, Norden og FN. Vi bragte fokus på madspild i Danmark og vi bragte Danmarks kamp mod madspild på verdenskortet. Danmark genererer årligt madspild på mange hundrede tusind tons – og det kæmper vi for at stoppe.

Stop Spild Af Mad har nationale og internationale samarbejder og vi bakkes op af over 60.000 danskere samt en lang række toneangivende toppolitikere og anerkendte madpersonligheder, som ikke vil finde sig i madspild. Stop Spild Af Mad optræder i mange nationale og internationale medier, bl.a. på BBC og CNN. Stop Spild Af Mad arbejder aktivt med realiseringen af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling UN Sustainable Development Goal 12.3

“Stop Spild Af Mad samarbejder med REGA, fordi de har et stort fokus på at reducere madaffald og arbejder fokuseret med samfundsansvar både i restaurations- og foodservicebranchen. Det er tid til at “walk the talk” – og det gør REGA.” – Selina Juul, bestyrelsesformand og grundlægger af Stop Spild Af Mad

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.