Pluto gruppen

Drivkraften bag virksomheden, der i folkemunde går under navnet Pluto gruppen, har siden starten været at åbne restauranter, hvor kvalitet, smag og godt humør er i højsædet. Mændene bag restauranterne er makkerparret Rasmus Oubæk & Jesper Madirazza-Marcussen, der siden
åbningen af deres første restaurant har formået at skabe originale koncepter, velsmagende mad- og vinoplevelser og god stemning hos gæsterne.

Der er sket meget, siden den første bistro åbnede i 2011, og i dag består familien af knap 250 dedikerede ansatte, 8 medejere og 7 forskellige restauranter; To Retour i København, én i Århus, Pluto i Borgergade, søster-restauranten Gorilla i Kødbyen, den syndige italiener, Barabba, og det nyeste skud på stammen, Restaurant Maison i Dronningegården. Alle med hver sin identitet og særegenhed, men med det fælles mål at skabe mindeværdige aftener.

Pluto gruppen er kendte for personlige koncepter, og det er blandt andet fordi vores personale lader deres personlighed komme til udtryk. De er vores brand, og det værner vi meget om. Vi er ikke alle ens, tværtimod og heldigvis for det! Vi respekterer hinanden, hjælper hinanden, griner med hinanden og har travlt med hinanden. Den energi giver god stemning i restauranterne, hvilket smitter af på gæsterne, og så har alle en fest - det er da en arbejdsdag der vil noget.

Vi anerkender, at vi bærer et stort ansvar i forhold til de sociale, økonomiske og klimamæssige udfordringer, vi oplever i dag – men vi ser også en stor mulighed for at påvirke udfordringerne positivt. Vi lægger vægt på, at vores arbejde med bæredygtighed er forankret i vores virksomhed på alle niveauer og det er en kerneværdi for os, at der er gennemsigtighed og ansvarlighed i den måde, vi driver forretning på. Vi er dog overbeviste om, at en sund virksomhed har et større overskud til at forbedre sig, og derfor har vi et stort fokus på, at det hele er en naturlig proces, som både virksomheden og økonomien kan bære. Vi er ikke perfekte, og det bliver vi nok heller aldrig – men vi dygtiggør os hver dag.

Vi ser et fælles ansvar i branchen, og derfor er vores samarbejde med REGA og de andre medlemmer enormt vigtigt. Sammen står vi stærkere! Vi vil være med til at sætte dagsordenen i den danske restaurationsbranche og garantere en høj standard af arbejdet med samfundsansvar i fællesskab med de andre REGA-medlemmer.

REGA-historier
Læs "Tag ansvar når uheldet er ude"
Læs "Diversitet på toiletterne hos Pluto"

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.