H.W. Larsen

H.W.Larsen har siden 1934 været leverandør til restauranter og Cafeer samt alle fødevareproducerende virksomheder.

Vores mål er at sikre bedre mad via køkkenudstyr i særklasse. Alle kender os for vores knive og vores sliberi, men flere og flere kender os også for vores byggerier og vores levering og servicering af de danske storkøkkener.

Vores sortiment tæller over 24.000 varenumre og vi har altid 97 % af vores topsælgere på lager. Hertil kommer, at vi med glæde skaffer dig den vare, du mangler, uanset om det er en kokkeknap, en reservedel eller en pålægsmaskine.

Fra H.W.Larsen kan du forvente konkrete forslag, gode tegninger og en holdning til at god kvalitet er et must, men ikke nødvendigvis behøver at være dyre. Vi har vores eget program ”Larsen Nice”, hvor vi slå på den gode kvalitet, den lange holdbarhed og en holdning til energi-rigtige maskiner og implementeringer, der tager hensyn til miljøet – både i dag og i morgen.

Hos H.W.Larsen er det en selvfølge at være med så langt fremme som muligt i vores kamp for miljørigtige køkkener. Og derfor er det med stolthed, at vi takkede ja tak, da partnerskabet med REGA bød sig. Verden er i forandring og vi er villige til at forvandle os sammen med den.

På gensyn til et knivskarpt univers af storkøkken med holdning!

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.