Read it!

Artikler
16/08/2018

Bonden bestemmer menuen

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det…
Read More
Artikler
20/06/2018

En ny generation af medarbejdere

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young…
Read More
Artikler
14/06/2018

Se billederne fra REGAs lancering

Den 30. maj lancerede vi REGA - Restauratørernes Garantiordning i FN-byen, og samlede for første gang de 14 REGA-virksomheder, deres…
Read More
Artikler
23/05/2018

Madklubben er færdig med flaskevand

Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand…
Read More
Artikler
22/05/2018

Fra buffet til bord

Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten…
Read More

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.