REGA Nyheder

Bliv opdateret på alt nyt fra REGA – fra nyheder og gode historier, nye medlemmer og samarbejdspartnere
samt initiativer og projekter mod en mere bæredygtig branche.

Artikler

Donér din gamle køkkenkniv

Har du knive i dit køkken, som du aldrig bruger? Så kan du nu donere dem til en velgørende sag…
Artikler

Restaurant Evald deler sit vand

I Danmark er vi privilegeret – også når det kommer til rent drikkevand, som for mange danskere er en selvfølgelighed…
Artikler

Overskudsmad til socialt udsatte

Madklubbens grønne konceptrestaurant FOOD CLUB har etableret et samarbejde med takeaway-portalen Just Eat om at levere overskydende mad til Kirkens…
Artikler

Verdensmål i Værdikæden

Pressemeddelelse, København, 20. december 2018  Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er…
Artikler

Cofoco planter 35.000 træer

Årets salg af jule- og nytårscatering hos Cofoco resulterede i 35.000 solgte menuer og lige så mange nyplantede frugttræer. Et…
Artikler

REGA & Menneskerettigheder

Den 10. december 1948 blev FN’s Verdenserklæring for Menneskerettigheder vedtaget. Det er i år 70 år siden, at erklæringen med sine 33 artikler fremlagde…
Artikler

Fritidsjob i restaurationsbranchen

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN.  REGA og foreningen FISKEN ønsker at fremhæve vigtigheden af fritidsjob for…
Artikler

Fra kaffegrums til svampe på pizza

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee. Hos…
Artikler

Bæredygtige – hvor det er muligt

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop…
Artikler

Bæredygtighed i børnehøjde

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev…
Artikler

Udsatte unge skal have chancen i branchen

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid…
Artikler

Cofoco omstiller til grøn energi

I 2018 er en stor drøm gået i opfyldelse for restaurantkæden Cofoco. Deres nye store investering, en solcellepark, står færdig. Den ni fodboldbaner store solcellepark skal gøre restaurationskæden CO2-neutral.   I samarbejde med Better Energy…
Artikler

Bonden bestemmer menuen

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det…
Artikler

En ny generation af medarbejdere

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young…
Artikler

Se billederne fra REGAs lancering

Den 30. maj lancerede vi REGA - Restauratørernes Garantiordning i FN-byen, og samlede for første gang de 14 REGA-virksomheder, deres…

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.