Read it!

Artikler
12/10/2018

Bæredygtige – hvor det er muligt

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop…
Læs mere
Artikler
05/10/2018

Økologi på menuen

"Morgendagens gæster vil have guld og grønne skove" og derfor inviterer Økologisk Landsforening til brancheformiddag på BÆST En håndfuld af branchens…
Læs mere
ArtiklerVideo
05/09/2018

Bæredygtighed i børnehøjde

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev…
Læs mere
Artikler
24/08/2018

Udsatte unge skal have chancen i branchen

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid…
Læs mere
Artikler
16/08/2018

Cofoco omstiller til grøn energi

I 2018 er en stor drøm gået i opfyldelse for restaurantkæden Cofoco. Deres nye store investering, en solcellepark, står færdig. Den ni fodboldbaner store solcellepark skal gøre restaurationskæden CO2-neutral.   I samarbejde med Better Energy…
Læs mere
Artikler
16/08/2018

Bonden bestemmer menuen

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det…
Læs mere
Artikler
20/06/2018

En ny generation af medarbejdere

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young…
Læs mere
Artikler
14/06/2018

Se billederne fra REGAs lancering

Den 30. maj lancerede vi REGA - Restauratørernes Garantiordning i FN-byen, og samlede for første gang de 14 REGA-virksomheder, deres…
Læs mere
Artikler
23/05/2018

Madklubben er færdig med flaskevand

Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand…
Læs mere
Artikler
22/05/2018

Fra buffet til bord

Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten…
Læs mere

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.