Read it!

Artikler
02/12/2018

REGA & Menneskerettigheder

Den 10. december 1948 blev FN’s Verdenserklæring for Menneskerettigheder vedtaget. Det er i år 70 år siden, at erklæringen med sine 33 artikler fremlagde…
Læs mere
Artikler
08/11/2018

Fritidsjob i restaurationsbranchen

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN.  REGA og foreningen FISKEN ønsker at fremhæve vigtigheden af fritidsjob for…
Læs mere
Artikler
25/10/2018

Fra kaffegrums til svampe på pizza

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee. Hos…
Læs mere
Artikler
12/10/2018

Bæredygtige – hvor det er muligt

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop…
Læs mere
Artikler
05/10/2018

Økologi på menuen

"Morgendagens gæster vil have guld og grønne skove" og derfor inviterer Økologisk Landsforening til brancheformiddag på BÆST En håndfuld af branchens…
Læs mere
ArtiklerVideo
05/09/2018

Bæredygtighed i børnehøjde

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev…
Læs mere
Artikler
24/08/2018

Udsatte unge skal have chancen i branchen

Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid…
Læs mere
Artikler
16/08/2018

Cofoco omstiller til grøn energi

I 2018 er en stor drøm gået i opfyldelse for restaurantkæden Cofoco. Deres nye store investering, en solcellepark, står færdig. Den ni fodboldbaner store solcellepark skal gøre restaurationskæden CO2-neutral.   I samarbejde med Better Energy…
Læs mere
Artikler
16/08/2018

Bonden bestemmer menuen

På spisestedet Antidote på Jægersborggade er det fremover lokale bønder, der dagligt udvælger de råvarer, som serveres for gæsterne. Det…
Læs mere
Artikler
20/06/2018

En ny generation af medarbejdere

Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young…
Læs mere

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.