Read it!

Artikler
05/02/2019

Overskudsmad til socialt udsatte

Madklubbens grønne konceptrestaurant FOOD CLUB har etableret et samarbejde med takeaway-portalen Just Eat om at levere overskydende mad til Kirkens…
Læs mere
Artikler
31/01/2019

Drømmen om en CO2-neutral drift

For Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller er målet klart; han vil gøre alle sine restauranter og hele ølproduktionen CO2-neutral. Mikkeller…
Læs mere
Artikler
24/01/2019

Verdensmål i Værdikæden

Pressemeddelelse, København, 20. december 2018  Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er…
Læs mere
Artikler
14/01/2019

Cofoco planter 35.000 træer

Årets salg af jule- og nytårscatering hos Cofoco resulterede i 35.000 solgte menuer og lige så mange nyplantede frugttræer. Et…
Læs mere
Artikler
02/12/2018

REGA & Menneskerettigheder

Den 10. december 1948 blev FN’s Verdenserklæring for Menneskerettigheder vedtaget. Det er i år 70 år siden, at erklæringen med sine 33 artikler fremlagde…
Læs mere
Artikler
08/11/2018

Fritidsjob i restaurationsbranchen

Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN.  REGA og foreningen FISKEN ønsker at fremhæve vigtigheden af fritidsjob for…
Læs mere
Artikler
25/10/2018

Fra kaffegrums til svampe på pizza

En skæv tankegang, cirkulær økologi og lokal produktion er alle keywords i Gorm’s pizzas nyeste samarbejde med Beyond Coffee. Hos…
Læs mere
Artikler
12/10/2018

Bæredygtige – hvor det er muligt

Hos Original Coffee gør de en forskel ved at foretage samfundsansvarlige valg, der passer til og er mulige for netop…
Læs mere
Artikler
05/10/2018

Økologi på menuen

"Morgendagens gæster vil have guld og grønne skove" og derfor inviterer Økologisk Landsforening til brancheformiddag på BÆST En håndfuld af branchens…
Læs mere
ArtiklerVideo
05/09/2018

Bæredygtighed i børnehøjde

På Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 var det overordnede tema ”Breaking the New”, hvor dansk gastronomi og fødevareproduktion blev…
Læs mere

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.