Love Of Food N Wine

Fundamentet i virksomheden Love Of Food N Wine (LOFNW) er den gode historie. Historien om rejser, iværksætteri og evig udbrydertrang. Om unikke samarbejder med vinbønder og leverandører, om madfantasier, og om passionerede mennesker i køkkenet og bag baren.

I centrum står manden der startede det hele, Kenn Husted, som fortsat er både ejer, vinimportør, idémand og krofatter.

Fra det første åndehul åbnede i 1997 er der løbet meget vin i åen, og i dag består LOFNW af syv forskellige restaurationer og to vinbutikker rundt om i skønne København;

Bibendum, Falernum, Paté Paté, Husted Vin Kødbyen og Husted Vin Gl. Strand, Vinbodegaen på både Frederiksberg og Nørrebro, Paté Paté Winebar & Tapas i Kastrup Lufthavn samt Glou Glou.

Hver og en har deres særegenhed og identitet, men det fælles mål at skabe uforglemmelige mad- og vinoplevelser og møde gæsten i øjenhøjde – hver gang. Det betyder også at familien nu består af rundt regnet af 150 dedikerede ansatte, der alle bidrager til at gøre LOFNW til noget særligt.

For LOFNW er en virksomhed, der gør en dyd ud af ikke at være som alle andre i restaurationsbranchen. Kenn Husted følger sit hjerte og tør tage chancer, og det afspejles i virksomhedens vækst. Historien slutter aldrig, tværtimod tilskrives der hele tiden flere kapitler i form af nye restaurationer, anderledes samarbejder på tværs i branchen eller import af spændende vine og råvarer.

Tilbage til oversigtenBesøg vores hjemmeside

Menneskerettigheder

Social bæredygtighed omfatter respekt for menneskerettighederne. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Miljø

Miljømæssig bæredygtighed handler om at reducere påvirkning af miljø og klima. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.

Antikorruption

Økonomisk bæredygtighed indebærer et fokus på fair forretning. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for restaurationsbranchen.